Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK
Radiumissa juuri nyt Radium on palautumassa todella pitkältä tauolta ja hiljaiselolta. Jotta aika jatkossa riittää, karsimme suuren osan hevosistamme! Kurkkaa myytävät hevoset Asukkaat -välilehdeltä.

♥ Tykkäätkö Radium Sporthorsesista? Anna peukku VRL:n tallilistalla! 

jdjjdjd

Tervetuloa!

Olet lämpimästi tervetullut täysin virtuaaliseen, VRL:n hyväksymään talliin Radium Sporthorsesiin. Tallimme sijaitsee virtuaalisessa Etelä-Suomessa, kaukana kaupungin vilskeestä rauhallisissa ja idyllisissä maisemissa. Radiumissa keskitämme toimintamme kisojen järjestämiseen sekä kasvatustoimintaan. Pyrimme kasvatustoiminnallamme yleisesti kasvattamaan hyväluonteisia ja käytännöllisiä kisahevosia, painotuslajeissa este- ja kouluratsastus.

Tallin omistuksessa on tällä hetkellä 20 hevosta, joten sitä voisi kutsua melkeimpä pientalliksi. Pyrimme pitämään tallimme hevosmäärän inhimillisenä, jottei turhia taukoiluja tulisi. Radium Sporthorsesin toiminta keskittyy siis kisojen järjestämiseen sekä kasvatustoimintaan, mutta sivutoimintanamme mainittakoon hoitajatoiminta, yksityisten hevosten majoittaminen ja säännölisen epäsäännöllisesti järjestettävätt valmennukset. Lisää eri toiminnan muotoihin voit tutustua sivuilta.

Radium Sporthorsesin omistaja eli minä, Erica, asun tallirakennuksen yhteydessä ja näin olen tehokkaasti mukana jokapäiväisessä tallihälinässä. 

Nyt näin pienen tervetulopuheen saattelemana päästän sinut astelemaan tallin ovista sisään ja tutustumaan värikkääseen toimintaamme ja asukkaisiimme.

 

♥ Erica (VRL-13857)  

 

Copyright

Ulkoasu Piste VRL-11720 Grafiikan kuvat
Taustaväri Subtle Patterns Tekstit Erica VRL-13857

 

Tämä on virtuaalitalli / This is a sim game stable
Tämä on virtuaalihevonen / This is a sim game horse

©2019 Radium Sporthorses - suntuubi.com