Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK
Radiumissa juuri nyt Radium on palautumassa todella pitkältä tauolta ja hiljaiselolta. Jotta aika jatkossa riittää, karsimme suuren osan hevosistamme! Kurkkaa myytävät hevoset Asukkaat -välilehdeltä.

♥ Tykkäätkö Radium Sporthorsesista? Anna peukku VRL:n tallilistalla! 

jdjjdjd

Itse talli

Radium Sporthorses pitää sisällään kaksi tallirakennusta. Niistä isompi "päätalli" on remontoitu vanha navetta. Päätalli pitää sisällään 20 karsinapaikkaa, vesiboxin, varsomiskarsinan, varustehuoneen sekä kahvihuoneen sisävessalla höystettynä. Pienempää tallirakennusta kutsutaan nimellä "pikkutalli" ja se on taas hetki sitten rakennettu, 10 karsinapaikalla varustettu puurakennus. Pikkutalliinkin mahtuu vesiboxi, varsomiskarsina ja varustehuone. 

Päätallin kyljessä sijaitsee erillinen halli, jossa säilytetään mm. heinät ja muut rehut. Hevosten karsinoista jätteet kulkeutuvat päätallin taakse lantalaan, joka on täyttyessään tyhjennettävä kontti. Molemmat tallirakennukset ovat yleisilmeeltään hyväkuntoisia ja hyvin huollettuja, vaikkakin päätallirakennus on rakennuksena todella vanha. Molemmat tallirakennukset ovat väriltään punaisia.

  

 

Tämä on virtuaalitalli / This is a sim game stable
Tämä on virtuaalihevonen / This is a sim game horse

©2019 Radium Sporthorses - suntuubi.com